Soortenonderzoek Fauna

Heb je een soortenonderzoek fauna nodig?

Soortenonderzoek is een breed begrip. Zo kan het gaan om amfibieën of reptielen, kleine of grote zoogdieren of zelfonderzoek naar de aanwezigheid van geleedpotigen of vissen. Ben je benieuwd welke soorten er in het gebied voorkomen en dus te weten wat de soortenrijkdom is? En of bijvoorbeeld de geplande verandering in het gebied een gevaar voor een van de soorten vormt? Vraag dan naar de mogelijkheden voor onderzoek, door het invullen van onderstaand contactformulier.

Vrijblijvend contact?

Heb ik je interesse gewekt en denk je dat ik jou verder kan helpen binnen de wirwar van alle wetten en regels? Bel, mail of vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Kwekerij Maarten Bloemen

Een goede aanpak is dus meer dan het halve werk"

Voor de groei van onze onderneming was het wenselijk om een aantal bomen die van de gemeente Boekel waren te verwijderen voor een goede logistiek van het nieuwe uitbreidingsplan. BNL hebben we hiervoor ingeschakeld gehad, na een goed plan met een goede onderbouwing was het rooien van deze bomen snel geregeld.

Een goede aanpak is dus meer dan het halve werk, zonder dat de natuur of de omgeving daar hinder van ondervinden doordat er tevens een herplanting aan gekoppeld zat . Met dank aan BNL kunnen we nu probleemloos door met de bedrijfs uitbreiding.

Kom in contact

06 18 90 46 06

info@bnladvies.nl

De Koekoeksbloem 27, Venhorst

Vrijblijvend jouw project bespreken?

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen in de vorm van een tuin- of landschapsontwerp? Of dreigt het project vast te lopen door een eis vanuit de Wet natuurbescherming? Neem dan contact op en ik help je graag verder!