Ecologisch advies

Ben je verplicht een Quickscan flora en fauna of Quickscan Wet natuurbescherming uit te voeren? Ik help je graag! Met mijn kennis kan ik je zo goed mogelijk ondersteunen en vooruithelpen, zodat het project niet in gevaar komt.

 

Quickscan Flora en Fauna

Heb je sloop- of verbouwplannen? Dan ben je bijna altijd verplicht een quickscan flora en fauna uit te voeren. Voorkom vertraging en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ik help je graag verder!

Werkprotocollen

Ben je verplicht een ecologisch werkprotocol aan te leveren bij de opdrachtgever? Ik help je daarmee! Met mijn kennis kan ik u zo goed mogelijk ondersteunen en vooruithelpen, zodat de projectplanning niet in gevaar komt.

Soortenonderzoek

Uit een quickscan flora en fauna kan naar voren komen dat nader soortonderzoek noodzakelijk is. Ook dit kan ik voor je uitvoeren of bij verder helpen. Te denken valt aan vleermuis-, huismussen-, of amfibieënonderzoek.

Wil je meer informatie?

Heb ik je interesse gewekt en denk je dat ik jou verder kan helpen binnen de wirwar van alle wetten en regels? Bel, mail of vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wat doe ik nog meer?

Landschapsontwerp

Wil je een landschapsontwerp in de vorm van een landschappelijk inpassings- of erfbeplantingsplan?

Vrijblijvend jouw project bespreken?

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen in de vorm van een landschapsontwerp? Of dreigt het project vast te lopen door een eis vanuit de Wet natuurbescherming? Neem dan contact op en ik help je graag verder!