Landschappelijke inpassings- en erfbeplantingsplannen

Heb je een landschappelijk inpassings- of erfbeplantingsplan nodig?

Landschappelijke inpassings- en erfbeplantingsplannen worden gemaakt in het kader van de kwaliteitsverbetering van het landschap. De Verordening ruimte geeft aan dat ruimtelijke ontwikkelingen in het buitengebied landschappelijk ingepast dienen te worden.

De gemeente toetst de nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen op de inpasbaarheid in het landschap. Zij heeft daarvoor een landschappelijk inpassingsplan of erfbeplantingsplan nodig. In samenspraak met jou bepaal ik hoe de landschappelijke inrichting van de ontwikkeling vorm krijgt en hoe deze ook voldoet aan de wensen en eisen van de gemeente.

Door de stappen op de juiste manier te doorlopen, kunnen wij jou met de juiste kennis zo goed mogelijk ondersteunen en vooruithelpen. Hierdoor loop je zo min mogelijk vertraging op met het project.

Vrijblijvend contact?

Heb ik je interesse gewekt en denk je dat ik jou verder kan helpen binnen de wirwar van alle wetten en regels? Bel, mail of vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Kwekerij Maarten Bloemen

Een goede aanpak is dus meer dan het halve werk"

Voor de groei van onze onderneming was het wenselijk om een aantal bomen die van de gemeente Boekel waren te verwijderen voor een goede logistiek van het nieuwe uitbreidingsplan. BNL hebben we hiervoor ingeschakeld gehad, na een goed plan met een goede onderbouwing was het rooien van deze bomen snel geregeld.

Een goede aanpak is dus meer dan het halve werk, zonder dat de natuur of de omgeving daar hinder van ondervinden doordat er tevens een herplanting aan gekoppeld zat . Met dank aan BNL kunnen we nu probleemloos door met de bedrijfs uitbreiding.

Kom in contact

06 18 90 46 06

info@bnladvies.nl

De Koekoeksbloem 27, Venhorst

Vrijblijvend jouw project bespreken?

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen in de vorm van een tuin- of landschapsontwerp? Of dreigt het project vast te lopen door een eis vanuit de Wet natuurbescherming? Neem dan contact op en ik help je graag verder!